top of page

Blog

Børsforum: Børsbabyer foretrækker Sverige

Det er næsten helt uhørt, at små- og mellemstore virksomheder vælger at hente kapital på den danske fondsbørs. Af en eller anden årsag søger de hellere mod banken (for at hente lån), mod kapitalfonde - eller ligefrem til Sverige, hvis altså verdens ældste form for crowdfunding - som Nasdaq kalder børsen - lokker. Hvorfor er miljøet der ikke i Danmark? Hvorfor er det så svært at finde investorer? Og hvordan skal fremtidens Novoer og Mærsker gro og skabe danske arbejdspladser, hvis al den kapital, der driver dem frem, findes i udlandet?

Spørgsmål, der alle kommer under behandling og til debat ved Nasdaqs Børsforum, 12. november i København.

Indlæg og debat ved erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen, adm. dir. Jens Klarskov, Dansk Erhverv, Thomas Bernt Henriksen økonomisk redaktør på dagbladet Børsen og senior vice president i Nasdaq - og den danske børschef - Bjørn Sibbern.


Featured Posts
Kom tilbage igen snart
Når indlæg er udgivet, kan du se dem her.
Archive
Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon

Mette

Walsted

Vestergaard

bottom of page