top of page

Blog

Samarbejde og blær...

Det er jo så sjældent at man oplever den store store forbrødring blandt ellers forholdsvis uenige parter, men FTF og Dansk Erhverv er så rørende enige om at offentlig-private samarbejder skal fremmes. Så enige, at de synes, der skal nedsætte en central enhed, der kan samle overblikket over, hvor den slags foregår (i kommuner, regioner, styrelser osv. osv.), styrke dem og virke på vegne af dem. Det holdt vi konference om i dag i den gamle børssal, skøøøønt sted.... der er twittet i vilden sky om det under #oppsdk

Og så blærer jeg mig altså lige lidt. Bjørn Sibbern fra Nasdaq (altså Københavns Fondsbørs) har nemlig fremhævet mig i en artikel i Børsen i dag. Han udtaler:

"På Folkemødet på Bornholm sidste år havde vi Mette Walsted Vestergaard, som gjorde det godt. Vi havde seks politikere, der havde investeret i aktier i et aktiespil. Hun udråbte vinderen, og vi drøftede aktiekultur og beskatning af aktier. Det, synes jeg, hun gjorde virkelig godt. Det er vigtigt for mig, at man kan mærke, at de er forberedt."

Skøn ros, dels fordi jeg elskede det arrangement selv, men især fordi det der med at være velforberedt er en af mine kongstanker! Det er for øvrigt samme egenskab, der fremhæves af to af de andre adspurgte, der nævner to af mine kolleger og forbilleder udi ordstyring som eksempler på netop dét: nemlig Trine Sick og Lillian Gjerulf Kretz.


Featured Posts
Kom tilbage igen snart
Når indlæg er udgivet, kan du se dem her.
Archive
Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon

Mette

Walsted

Vestergaard

bottom of page