top of page

Om

 

Kommunikation og sprog har været omdrejningspunktet for mit virke og min store interesse, så længe jeg kan huske. Jeg har med årene lært, hvor bredt et felt, man egentlig spænder over, når man bevæger sig inden for kommunikationsgenren. Nogle mener, kommunikation er alt. Det er nok lige at stramme den. Men kommunikation kan blive alt, både når den ikke fungererer, og når den sidder lige i skabet. Nogle af de mest interessante oplevelser jeg har haft som interviewer ved debatter, på TV AVISEN og i P1 Morgen har været med mennesker med en virkelig dårlig sag - og en god forklaring. Min primære interesse er, at gøre mennesker, virksomheder og organisationer bedre til at kommunikere. Skarpere, mere præcise, slagkraftige og i overensstemmelse med sig selv. Det sidste kan være svært nok, især for store virksomheder og organisationer med mange interesser. Her læner jeg mig tungt op ad min akademiske baggrund og metodesikkerhed. Og jonglerer med mange års hands on på de journalistiske genrer og konventioner.

 

Min allerstørste kvalifikation er nok respekten for mit fag og for de mennesker, jeg arbejder med. Den betyder, at jeg forbereder mig en del mere end højst nødvendigt. Den betyder, at jeg har taget mig tid til grundig forhåndsbriefing af de mennesker, jeg skal interviewe, introducere eller være ordstyrer for. At jeg arbejder med drejebøger for afvikling af arrangementer - for sådan vidensdeler og planlægger man bare bedst. Og det betyder frem for alt, at jeg tager ejerskab til mine opgaver. Når programmet vælter, afbuddene regner ind og trafikken sander til, så konferencen er ved at sprække, så har VI en udfordring, og VI finder en løsning. 

Forberedelse er nøglen til al god performance, uanset hvilke talenter man måtte besidde. Det bedste skudsmål, jeg har fået, var fra Nasdaq Cph. CEO Bjørn Sibbern, som udtalte til Børsen: 


"På Folkemødet på Bornholm sidste år havde vi Mette Walsted Vestergaard, som gjorde det godt. Vi havde seks politikere, der havde investeret i aktier i et aktiespil. Hun udråbte vinderen, og vi drøftede aktiekultur og beskatning af aktier. Det, synes jeg, hun gjorde virkelig godt. Det er vigtigt for mig, at man kan mærke, at de er forberedt." 

Min ambition er at være en myndig og kompetent ressource, der slutter mig til holdet og bidrager med specialviden og konkret erfaring med planlægning og afvikling af konferencer og træning af god kommunikation på alle niveauer. 

 

“Only he who is well prepared has any opportunity to improvise.”

 

Ingmar Bergman

Mette

Walsted

Vestergaard

bottom of page