Blog

Goddag og farvel

November 12, 2015

Har sagt op i dag og fået talrige skønne reaktioner - blandt andet denne hilsen fra min tidligere chef på DR.dk, Troels B. Jørgensen, fra dengang i begyndelsen af 2006, hvor det hele startede (det var tider, Troels:) 


Vi produktudviklede dengang på det, der senere blev til DR Update, og jeg - som dengang var webjournalist på dr.dk - spillede rollen som vært i vores dummyer (vist mest udvalgt fordi jeg var god til at huske tekster udenad, vi havde nemlig hverken prompter eller tv-studie).

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Archive
Please reload

Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon

Mette

Walsted

Vestergaard

Tel. +45 2424 0106

© Mette Walsted Vestergaard - 2015