top of page

Blog

Siden sidst...

... har jeg ligget vandret med konferencer for Skagen Fondene, Hjerteforeningen, Novo Nordisk, DI og Det Afhængige Public Service Udvalg. Og Dansk Psykologforening/Ældresagen. Jeg har også researchet på to tv-portrætter af en kongelig, det kan jeg forhåbentlig fortælle mere om snart. Det var januar... I øjeblikket er jeg i gang med at stykke en workshop sammen om kommunikation med genneslagskraft. Det skal foregå sammen med et skønt teatermenneske, der kan alt om sceneoptræden, mens min afdeling bliver TV-mediet og alle dets små finesser. Sjovt, fordi scene handler om at forstørre, mens TVs virkemidler findes i detaljen, altså alle de små bitte virkemidler... Og så er der Kvindeøkonomien, et netværk, der forsøger at få kvinder til at interessere sig for deres økonomi (for det gør vi desværre ikke, viser statistikkerne) og det nye Papirøen, som Cobe har tegnet og som vi kommer til at debattere i den kommende tid. Og et nyt folkemøde for Naturen (i Hirtshals i maj). Og en masse OPP hos Dansk Erhverv og interview-sessions med fantastiske mennesker om at leve og investere i Afrika og telemedicin og IT-branchen og nordjysk erhvervspolitik i selskab med selveste statsministeren. Og Folkemødet til at runde sæsonen af (sådan cirka). Yay. I love my new job.


Featured Posts
Kom tilbage igen snart
Når indlæg er udgivet, kan du se dem her.
Archive
Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon

Mette

Walsted

Vestergaard

bottom of page