top of page

Blog

Vilde Vestas

Vestas er en vild virksomhed. Har modereret to-dages konference for dens globale kommercielle ledere - og lært om afsindigt komplekse salgsprocesser (kolossale maskiner, der kan energiforsyne kontinenter og koster trillioner kræver indsigt, der efterlader os almindelige dødelige i måbende respekt), hard core finansieringsmodeller

og rock'n'roll energiauktioner. Har også set, hvordan konferencer kan planlægges og eksekveres med tunge kalorier og stejl læringskurve, når de rigtigt tunge drenge går i gang (konsulentvirksomheden Syntase).

Og så har jeg fået ros af CEO Anders Runevad for min indsats som konferencier, og kan kun vanskeligt pilles ned igen lige foreløbig:)


Featured Posts
Kom tilbage igen snart
Når indlæg er udgivet, kan du se dem her.
Archive
Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon

Mette

Walsted

Vestergaard

bottom of page